group training

Word/blijf fit en sterk in groep!

Met de groepslessen versterk je conditie, kracht en lichaamshouding op een leuke en creatieve wijze. Afhankelijk van je niveau heb je de keuze uit de “High Intensity" of “Low Intensity” groepslessen.

 

 

 

Bij Low Intensity verschuift de focus naar minder belastende oefeningen. Aan de hand van functionele oefeningen die de algemene kracht, core, stabiliteit en mobiliteit versterken wordt ook hier intensief gesport. 

Tijdens de High Intensity lessen wordt er op intensieve wijze aan functional training gedaan, dit zowel met lichaamsgewicht als zware gewichten. Ook sprongreeksen, boksvormen en andere conditionele uitdagingen komen aan bod. 

Fitbox is een groepsles waarbij boxvormen en fitnessoefeningen gecombineerd worden. Voor iedereen die haar energie op een gecontroleerde manier kwijt wil! Deze les is women only. Met een groep van max. 10 personen kan iedereen op een verantwoorde manier sporten in groep. 

reviews 

Leen - Personal training

Aline is een super toffe coach die aanmoedigt en dat ook echt meent. Niet omdat het moet …

De oefeningen die je er doet zijn nooit dezelfde en daarom dus ook nooit saai. Zelfs voor een on-sportieveling zoals ik, ben ik altijd curieus welke oefeningen ze vandaag weer uit haar mouw zal schudden, een super aanpak vind ik persoonlijk dat je meestal werkt met rondjes van 3 die nooit TE lang duren. Ik ben nog nooit (behalve de eerste keer misschien een beetje) met tegenzin naar de gym gereden en dat op zich zegt al heel veel over haar aanpak! Alle oefeningen die Aline geeft zijn op maat van de klant : sportief kunnen in combinatie met grenzen verlengen en conditie opbouwen. Aline kijkt tijdens de work-out aandachtig naar jouw lichaam en corrigeert bij verkeerde houdingen zodat je zeker geen blessures oploopt!