top of page

Strong mom program

VOOR EEN STERK EN FIT LICHAAM TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP

Een zwangerschap vraagt zowel fysiek als mentaal veel van je. Juist in deze periode is het belangrijk om goed te blijven bewegen zonder jezelf te overbelasten, om op deze manier zo lang mogelijk fit te blijven en snel weer te herstellen.

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. 

Een vertrouwd gevoel met je coach is daarom extra belangrijk. Onze persoonlijke begeleiding gaat verder dan alleen goed trainen: we zijn ook een luisterend oor en hebben altijd begrip voor jouw wensen en behoeftes - jij weet het beste hoe je je voelt. 

Maar we dagen je wel uit binnen jouw grenzen! De trainingen zijn doelgericht, effectief en opbouwend. We trainen wanneer het jou het beste uitkomt, het liefst op vaste momenten zodat we allebei onze agenda hier op kunnen inrichten.

Ons Strong Mom Program is gericht op het begeleiden van (kracht)training en voeding tijdens en na je zwangerschap. We werken met pre- postnataal fitness experts, fysiotherapeuten en diëtisten zodat we jou op een veilige manier kunnen coachen gedurende deze periode. Je traint één-op-één in onze personal training studio. 

IMG_1863.HEIC
IMG_1741.HEIC

reviews 

Leen - Personal training

Aline is een super toffe coach die aanmoedigt en dat ook echt meent. Niet omdat het moet …

De oefeningen die je er doet zijn nooit dezelfde en daarom dus ook nooit saai. Zelfs voor een on-sportieveling zoals ik, ben ik altijd curieus welke oefeningen ze vandaag weer uit haar mouw zal schudden, een super aanpak vind ik persoonlijk dat je meestal werkt met rondjes van 3 die nooit TE lang duren. Ik ben nog nooit (behalve de eerste keer misschien een beetje) met tegenzin naar de gym gereden en dat op zich zegt al heel veel over haar aanpak! Alle oefeningen die Aline geeft zijn op maat van de klant : sportief kunnen in combinatie met grenzen verlengen en conditie opbouwen. Aline kijkt tijdens de work-out aandachtig naar jouw lichaam en corrigeert bij verkeerde houdingen zodat je zeker geen blessures oploopt! 

bottom of page