top of page

snel & eenvoudig

Ontdek Onze Dynamische Groepslessen

Mix Les:

Welkom bij onze Mix Les, waar functionaliteit, kracht en core training samenkomen voor een dynamische en gevarieerde workout-ervaring. In deze les maken we gebruik van diverse trainingsmaterialen, waaronder VIPR, aquabags, kettlebells, en nog veel meer. Onze aanpak combineert het gebruik van ons eigen lichaam met functionele trainingshulpmiddelen om een complete en effectieve training te garanderen.

Wat deze les echt uniek maakt, is de diversiteit aan trainingsapparatuur die we inzetten, variërend van roeitrainers tot airbikes, waardoor elke sessie een nieuwe uitdaging biedt. Of het nu gaat om een circuittraining, een Workout of the Day (WOD) of andere speelse vormen, elke sessie is zorgvuldig ontworpen om je op verschillende niveaus uit te dagen.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat geen twee trainingen hetzelfde zijn. Dit houdt niet alleen de workout fris en boeiend, maar zorgt er ook voor dat je voortdurend vooruitgang boekt. 

HIIT:

Welkom bij High Intensity Interval Training (HIIT), waar je jezelf gaat pushen met korte, intense workouts en knallende muziek. Verwacht een energieke sessie die je hartslag omhoog jaagt, je spieren activeert en je uithoudingsvermogen verbetert. Of je nu een fitnessfanaat bent of net begint, HIIT is voor iedereen. Onze instructeurs staan klaar om je door elke beweging te leiden, en elke les is weer anders, dus geen kans op verveling! Bij een HIIT gaan we op korte termijn veel calorieën verbruiken en blijf je zelfs tot 2u na de les achter met een verhoogd metabool energieverbruik, ideaal als je wat wil vermageren, jezelf fitter wil voelen of sterker wil worden. 

Dus, kom langs en ervaar een training die niet alleen je lichaam vormt, maar ook je motivatie sky-high brengt. We zien je in onze studio! D

Fit Boxing:

Betreed de ring met onze Fitbox-lessen, waar fitness en boksen samenkomen voor een explosieve workout. Deze high-intensity training combineert de voordelen van cardio met de kracht van boksen, waardoor je niet alleen calorieën verbrandt, maar ook werkt aan je coördinatie en spierkracht. Geen zorgen, er wordt niet gevochten, maar wel op een leuke en uitdagende manier gewerkt aan een sterker lichaam.

Onze getrainde instructeurs leren je de juiste bokstechnieken en combineren ze met dynamische bewegingen voor een gevarieerde en energieke training. Fit Boxing is geschikt voor alle fitnessniveaus, en met de nadruk op plezier en motivatie is het de perfecte manier om stress te verminderen terwijl je aan je conditie werkt. Ontdek de kracht van boksen gecombineerd met de energie van fitness en ervaar een training die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Zet de app op je beginscherm:

app opslaan.png
bottom of page