top of page

visie 

Bij ALL INE Workouts is de visie op trainen en bewegen en gezondheid holistisch. Dit wil zeggen dat we niet enkel het probleem aanpakken, maar ook gaan kijken wat nu precies de oorzaak ervan is. Iedereen mag zich welkom voelen en elk persoonlijk doel krijgt zijn plekje. Dit kan gaan van atleten die willen werken aan hun kracht tot hobbysporters die kwaaltjes willen vermijden of mensen die na vele uren zitten hun lichaam terug in balans willen krijgen. Onze ambitie is om samen met geëngageerde mensen te ontdekken waar zij naartoe willen op sportief gebied, hen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en hen te helpen hun doel te bereiken. Wij zijn dan ook enorm trots wanneer dit doel zichtbaar is en bereikt wordt. Met voldoende variatie en uitdaging blijft het voor beide partijen interessant.

 

Wij zijn van het principe dat iedereen het verdient om zichzelf fit en gezond te voelen. Wil je een regelmaat creëren om met meer energie en positieve vibes door het leven te gaan? Dan helpen wij je gerust op weg!

Team

Aline verelst

Oprichter & trainer

Hoi, ik ben Aline. Reeds als kind hadden ploegsporten mijn aandacht. Als snel verloor ik mijn hart aan het basketbal, dat ik jarenlang op het hoogste niveau speelde. Topsport combineerde ik met mijn studie Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn passie van zelf trainen naar het trainen van anderen verschoof. Daarom deed ik een vervolgopleiding met de Educatieve Master in de Lichamelijke Opvoeding. Nu ben ik niet langer te vinden op maar wel nog naast het veld. Mijn ervaring als topsporter in combinatie met mijn studie zorgden ervoor dat ik mijn eigen trainingsconcept ontwikkelde, waarin beweging, fun en uitdaging centraal staan.

Educatie

 • Master in de Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen

 • Educatieve Master in de Lichamelijke Opvoeding

 • Precision Nutrition level 1 

 • Combat training level 1

 • Aquagym

Ervaring

 • Trainen met P!T

 • Praktijk Noord Brasschaat

 • Janssen Pharmaceutica

 • Krachttraining en blessurepreventie bij Basket Malle

foto Linda.jpg

Linda Bartholomeeussen

Diëtiste & voedingsdeskundige

Hallo, ik ben Linda, voedingsdeskundige en diëtiste, met een specialisatie in sportvoeding.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een gezondere versie van zichzelf. Samen op zoek gaan naar de ideale mix van gezonde voeding, lekker eten, je persoonlijke leven en toch je doel verwezenlijken, is de uitdaging die ik samen met jou wil aangaan.

Ook voor hen die recreatief of intensief met sport bezig zijn, kan ik via bewustere voedingskeuzes helpen bij het bereiken van betere sportprestaties.

IMG_8721.PNG

Elien van ammelen

Trainer

Hallo, ik ben Elien, de nieuwe coach bij ALL INE WORKOUTS! Van jongs af aan werd ik gebeten door de sportmicroben en die bezit ik nog steeds. Tijdens mijn opleiding Lichamelijke Opvoeding en Fitness is deze passie nog meer gegroeid. Je vindt me terug als leerkracht in het buitengewoon onderwijs en binnenkort ook als trainer bij ALL INE. Mensen aanmoedigen om meer te bewegen en hun helpen om doelen te bereiken geeft mij energie en voldoening. Zelf probeer ik ook minstens drie keer per week te sporten, want ik geloof dat sport je meer energie geeft en het beste uit jezelf haalt. 

Hopelijk zijn jullie klaar om alles te geven. Tot snel in de les!

Educatie

 • Bachelor Lichamelijke Opvoeding & Fitness

Ervaring

 • Crossfit Malle 

Copyright  © ALL INE WORKOUTS 2020 - Privacy beleid

bottom of page