top of page

visie 

Bij ALL INE Workouts is de visie op trainen en bewegen en gezondheid holistisch. Dit wil zeggen dat we niet enkel het probleem aanpakken, maar ook gaan kijken wat nu precies de oorzaak ervan is. Iedereen mag zich welkom voelen en elk persoonlijk doel krijgt zijn plekje. Dit kan gaan van atleten die willen werken aan hun kracht tot hobbysporters die kwaaltjes willen vermijden of mensen die na vele uren zitten hun lichaam terug in balans willen krijgen. Onze ambitie is om samen met geëngageerde mensen te ontdekken waar zij naartoe willen op sportief gebied, hen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en hen te helpen hun doel te bereiken. Wij zijn dan ook enorm trots wanneer dit doel zichtbaar is en bereikt wordt. Met voldoende variatie en uitdaging blijft het voor beide partijen interessant.

 

Wij zijn van het principe dat iedereen het verdient om zichzelf fit en gezond te voelen. Wil je een regelmaat creëren om met meer energie en positieve vibes door het leven te gaan? Dan helpen wij je gerust op weg!

Team

Aline verelst

Oprichter & trainer

Hoi, ik ben Aline. Reeds als kind hadden ploegsporten mijn aandacht. Als snel verloor ik mijn hart aan het basketbal, dat ik jarenlang op het hoogste niveau speelde. Topsport combineerde ik met mijn studie Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn passie van zelf trainen naar het trainen van anderen verschoof. Daarom deed ik een vervolgopleiding met de Educatieve Master in de Lichamelijke Opvoeding. Nu ben ik niet langer te vinden op maar wel nog naast het veld. Mijn ervaring als topsporter in combinatie met mijn studie zorgden ervoor dat ik mijn eigen trainingsconcept ontwikkelde, waarin beweging, fun en uitdaging centraal staan.

Educatie

 • Master in de Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen

 • Educatieve Master in de Lichamelijke Opvoeding

 • Pre- en postnatale training

 • Precision Nutrition level 1 

 • Combat training level 1

 • Aquagym

Ervaring

 • Trainen met P!T

 • Praktijk Noord Brasschaat

 • Janssen Pharmaceutica

 • Krachttraining en blessurepreventie bij Basket Malle

WhatsApp Image 2023-01-13 at 09.19.46.jpeg

Arne Kazandjian

Trainer

Vanaf heden hebben een nieuwe coach bij ALL INE! Arne is een enthousiaste en gedreven personal trainer die zijn passie voor sport en gezondheid deelt met zijn cliënten. Met zijn achtergrond in lichamelijke opvoeding en jarenlange ervaring als volleybalspeler, richt hij zich op het opbouwen van een sterk en gezond lichaam. Dankzij zijn enthousiasme en kennis is hij in staat om je te inspireren en te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Educatie

 • Bachelor Lichamelijke Opvoeding & Fitness

Ervaring

 • Distrikt 7

 • K Sports

 • Play and Sport 

Robbe.jpeg

Robbe Tuytelaars

Personal trainer

Mijn naam is Robbe Tuytelaars en ik ben afgestudeerd in de Lichamelijke opvoeding & Fitness aan de Karel de Grote Hogeschool. Sport, in zijn brede interpretatie en breed gamma is wat mij overvloedig interesseert. Zo ben ik zelf actief in het recreatief zwemmen, fietsen en lopen, en competitief in het voetbal. Daarnaast heb ik ook een grote passie voor de wintersport, waarin ik me tijdens mijn Erasmus ervaring in Noorwegen 6 maanden heb mogen verdiepen.

Mijn doel is om mensen te helpen en hun doelen te laten bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste doelen, zowel mentaal als fysiek, kunnen bereikt worden door sport en beweging. Dat is meteen waarom ik een tweede opleiding ‘Sport en Bewegen’ ben gestart. Als trainer hanteer ik een persoonlijke aanpak met aandacht voor individuele kenmerken en verschillen, hierdoor hoop ik iedereen levenslang actief te krijgen op een gezonde manier!


Educatie

-    Bachelor Lichamelijke Opvoeding – Fitness (Karel de Grote Hogeschool)
-    Bachelor Outdoor Sports Education (University of Stavanger)
-    Momenteel mee bezig --> Bachelor Sport en Bewegen (Thomas More Hogeschool)

Ervaring

-    IMPROVE Malle

bottom of page