top of page

Personal training

Een personal trainer vindt voor jou de beste methode om persoonlijke resultaten te behalen. Wil je wat afvallen? Wil je meer spieren krijgen? Mag het wat strakker? Wij staan je bij zodat je verantwoord je doelen kan behalen. Wij investeren in een duurzaam traject zodat jij op lange termijn echte resultaten ziet en voelt! Elke training duurt ongeveer 60 minuten. 

We starten met een intake gesprek en zullen de trainingsreeks starten met een lichaamsscreening zodat de trainer jouw sterke en zwakke lichaamsschakels kent en hierop kan werken. 

Duur                                           prijs

6 of 12 weken (1 of 2x / week)             €60/training 
 

small group training

Misschien heb je net dat tikkeltje extra motivatie van je vrienden, familie of collega’s nodig. Met deze formule sport je met een zelf samengesteld groepje onder begeleiding van je trainer. Het trainingsmoment wordt in overleg besproken en wordt zoals bij personal training dynamisch gestructureerd Het voordeel hierbij is dat het goedkoper is (per persoon) dan personal training en je toch nog die persoonlijke begeleiding krijgt!

personen                     prijs

                                                 €40/persoon
                                                 €30/persoon
4                                                   €25/persoon

reviews 

An - Small group training

Ik ben nooit geen sportief iemand geweest maar zij heeft mij elke week zo ver gekregen om met veel enthousiasme te komen trainen. Elke week merkte ik vooruitgang. Wat het ook tof maakt, is dat het in een klein groepje naar keuze kan ... corona proof!

bottom of page