online training

Je wordt online begeleid naar jouw doel (fitter/sterker/stabieler/pijnvrij…). Samen bespreken we je mogelijkheden en  krijg je schema's toegestuurd waarmee je aan de slag kan gaan. Om je te blijven motiveren en controleren doen we wekelijkse check-ins via videocalls. Naast een fitness-schema krijg je ook voedingsbegeleiding en proberen we je slaap te verbeteren door praktische tips mee te geven.

Sport je liever waar en wanneer jij wil? Het enige wat je nodig hebt, is een laptop of gsm en internet. Elke week wordt er een nieuwe les online gezet en kan jij deze zoveel herhalen als je wil binnen de week. Zweet  45 minuten samen met de coach op muziek, altijd creatieve & intensieve lessen! Deze lessen vind je terug via de app.

reviews 

Leen - Personal training

Aline is een super toffe coach die aanmoedigt en dat ook echt meent. Niet omdat het moet …

De oefeningen die je er doet zijn nooit dezelfde en daarom dus ook nooit saai. Zelfs voor een on-sportieveling zoals ik, ben ik altijd curieus welke oefeningen ze vandaag weer uit haar mouw zal schudden, een super aanpak vind ik persoonlijk dat je meestal werkt met rondjes van 3 die nooit TE lang duren. Ik ben nog nooit (behalve de eerste keer misschien een beetje) met tegenzin naar de gym gereden en dat op zich zegt al heel veel over haar aanpak! Alle oefeningen die Aline geeft zijn op maat van de klant : sportief kunnen in combinatie met grenzen verlengen en conditie opbouwen. Aline kijkt tijdens de work-out aandachtig naar jouw lichaam en corrigeert bij verkeerde houdingen zodat je zeker geen blessures oploopt!