top of page

Beste toekomstige zwemkampioen,

 

We zijn verheugd je te mogen verwelkomen bij de nieuwe zwemschool van ALL INE WORKOUTS! 

 

Een paar belangrijke zaken die je ouders moet weten:

 

 1. Praktisch

 • Start: we beginnen officieel met de zwemlessen vanaf oktober.

 • Lesduur: elke reguliere zwemles duurt 30 minuten.

 • Leeftijd: we starten met waterwennen voor kinderen vanaf 3,5 jaar. Daarnaast bieden we zwemlessen aan voor kinderen vanaf 5 jaar.

 • Persoonlijke aandacht: we werken met een besloten opzet waarbij twee kindjes samen leren zwemmen onder begeleiding van één lesgever.

 • Adres: Antwerpsesteenweg 530 - 2390 Westmalle. Zwemschool ALL INE WORKOUTS betreft een privé zwemschool gelegen aan een woning. We vragen dan ook om de privé-oprit van de bewoners te allen tijde beschikbaar te houden. Op termijn plannen wij een aparte oprit te voorzien voor de zwemlessen. In tussentijd kan je je wagen heel eenvoudig gratis parkeren op de parking van de nabijgelegen Aldi en te voet komen (150meter). Bedankt voor uw begrip.

 • Prijs: elke les kost €22,50 euro per kind. De volledige lessenreeks dient in één keer voorafgaand aan de aanvang ervan te zijn voldaan. De lessenreeks vind je terug in de app.

 • Algemene voorwaarden & FAQ: neem alvast onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen door. Zo ben je meteen van álles op de hoogte.

    2.Hoe inschrijven?

 • Inschrijvingsprocedure: volg stapsgewijs de niveaumeter. Na voltooiing hiervan word je automatisch naar onze app geleid voor het inschrijvingsproces. Indien je meer dan één kind hebt dat zwemles nodig heeft, voltooi dan voor elk kind afzonderlijk de niveaumeter en herhaal het inschrijvingsproces.

 • Vast tijdstip: bij inschrijving kies je een vaste dag en tijdstip. Dit vast moment blijft gedurende de volledige lessenreeks van tien weken ongewijzigd.

 • Voorbereiding: we adviseren je om niet vroeger dan vijf à tien minuten voor aanvang van de les aan te komen. Zo is er ruim voldoende tijd om je kindje voor de les om te kleden en vermijden we tegelijkertijd onnodige afleiding. We streven immers naar een rustige, prikkelarme omgeving voor de kinderen. We vragen daarom ook om slechts een paar minuutjes voor het einde van de les aan te komen om je kind op te halen.             

    3. Boosterkamp

 • We hebben alvast spannende plannen voor de herfstvakantie! Tussen 30 oktober en 3 november 2023* organiseren we Boosterkampjes voor kinderen vanaf 5 jaar. Tijdens het kamp krijgen de kinderen gedurende vijf opeenvolgende dagen telkens 60 minuten zwemles. Meer informatie hierover volgt binnenkort!

        *tijdens de herfstvakantie vallen de reguliere zwemlessen stil en organiseren we enkel kampjes

 

Mis deze unieke kans dus niet & schrijf je snel in.

 

Hartelijk dank voor je interesse. We kijken ernaar uit jullie binnenkort in het water te zien!

Lees hier alvast onze algemene voorwaarden en de veelgestelde vragen

bottom of page