top of page

all ine 

Wil je in een totaal pakket begeleid worden? Deze formule omvatten 12 weken personal training gecombineerd met persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching! We begeleiden je naast de fysieke trainingen ook thuis verder, zodat jij echt duurzame veranderingen in je gezondheid teweeg kan brengen. Bij personal training is het 1-on-1 concept optimaal om persoonlijke vooruitgang te boeken. Tijdens deze lessenreeks in de studio creëren we een dynamische structuur waardoor sport een vaste plaats krijgt in jouw agenda. Start met een kennismaking en we werken samen naar een gezonder leven dat perfect in jouw leefwereld past. 

Daarnaast krijg je ook persoonlijk voedingsadvies waarbij we je coachen op weg naar een gezonde levensstijl en/of specifieke doelen. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de doelstellingen en bekijk ik je huidige voedings- en leefpatroon. Aan de hand van die gegevens stellen we samen met jou een plan op. Met de nodige tips en tricks kan je dan meteen aan de slag.  Vervolgens zijn het de opvolgingen, waarbij we bespreken hoe deze aanpassingen verlopen zijn, wat de valkuilen zijn en hoe we ze kunnen oplossen. Het plan wordt indien nodig aangepast en verdere tips worden besproken. 

 Duur                                                         prijs 

12 weken  (12 sessies PT (1/week) + voedingsadvies)              €999

12 weken (18 sessies PT (1à2/week) voedingsadvies             €1349

12 weken (24 sessies PT (2/week) voedingsadvies)               €1699

reviews 

Leen - Personal training

Aline is een super toffe coach die aanmoedigt en dat ook echt meent. Niet omdat het moet …

De oefeningen die je er doet zijn nooit dezelfde en daarom dus ook nooit saai. Zelfs voor een on-sportieveling zoals ik, ben ik altijd curieus welke oefeningen ze vandaag weer uit haar mouw zal schudden, een super aanpak vind ik persoonlijk dat je meestal werkt met rondjes van 3 die nooit TE lang duren. Ik ben nog nooit (behalve de eerste keer misschien een beetje) met tegenzin naar de gym gereden en dat op zich zegt al heel veel over haar aanpak! Alle oefeningen die Aline geeft zijn op maat van de klant : sportief kunnen in combinatie met grenzen verlengen en conditie opbouwen. Aline kijkt tijdens de work-out aandachtig naar jouw lichaam en corrigeert bij verkeerde houdingen zodat je zeker geen blessures oploopt! 

bottom of page