all ine 

Wil je in een totaal pakket begeleid worden? Deze formule omvatten 12 weken personal training gecombineerd met persoonlijk voedingsadvies! Bij personal training is het 1-on-1 concept optimaal om persoonlijke vooruitgang te boeken. Tijdens deze lessenreeks in de studio of bij jou thuis creëren we een dynamische structuur waardoor sport een vaste plaats krijgt in jouw agenda. Start met een kennismaking en we werken samen naar een gezonder leven dat perfect in jouw leefwereld past. 

Daarnaast krijg je ook persoonlijk voedingsadvies door een erkend diëtiste waarbij we je coachen op weg naar een gezonde levensstijl en/of specifieke doelen.

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de doelstellingen en bekijk ik je huidige voedings- en leefpatroon. Aan de hand van die gegevens stellen we samen met jou een schema op. Met de nodige tips en tricks kan je dan meteen aan de slag. (+/- 60 minuten) Vervolgens zijn het de opvolgingen, waarbij we bespreken hoe deze aanpassingen verlopen zijn, wat de valkuilen zijn en hoe we ze kunnen oplossen. Het schema wordt indien nodig aangepast en verdere tips worden besproken. (+/- 30 minuten)

 Duur                                                         prijs 

12 weken  (1x trainen/week + 4 voedingssessies)              €845

12 weken (2x trainen/week + 4 voedingssessies)              €1550